НЮ ЙОРК (AP) — Jimmie Clark III вкара 16 точки,

...
НЮ ЙОРК (AP) — Jimmie Clark III вкара 16 точки,
Коментари Харесай

Duquesne измести номер 24 Dayton, звездата DaRon Holmes II от турнира A-10, 65-57

НЮ ЙОРК (AP) — Jimmie Clark III вкара 16 точки, а Duquesne удържа звездата DaRon Holmes II и номер 24 Дейтън 65-57 в четвъртък вечер на четвъртфиналите на шампионата Atlantic 10.

Холмс вкара 21 от своите 24 точки през второто полувреме, само че Флайърс (24-7), които пристигнаха с NET класиране 21, изпитваше усложнения от терена и в този момент ще би трябвало да разчита на огромна оферта, с цел да взе участие в шампионата на NCAA.

Нито един различен тим в A-10 не е в топ 70, само че лигата получи единствено една оферта през предишния сезон за първи път от 2005 година Тази година и четиримата топ сложени изгубиха на четвъртфиналите на шампионата, оставяйки поставения под номер 5 VCU като най-високо поставения оставащ тим.

В търсене на първата си поява в March Madness от 1977 година насам, Dukes (22-11) напреднаха до полуфиналите на конферентния шампионат за първи път от 2009 година Duquesne ще се изправи против седмия подложен St. Bonaventure в събота, откакто Bonnies победиха номер 2 семето Лойола Чикаго в двойно продължение....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР