НЮ ЙОРК (AP) — Изпълнителният продуцент Райън Мърфи е известен

...
НЮ ЙОРК (AP) — Изпълнителният продуцент Райън Мърфи е известен
Коментари Харесай

Обличането на „лебедите“ от висшето общество във „Вражда“ беше приключение както по отношение на автентичността, така и по отношение на артистичността

НЮ ЙОРК (AP) — Изпълнителният продуцент Райън Мърфи е прочут със основаването на ярки телевизионни светове, в които високата драма се усеща изцяло обикновено.

Дизайнерът на костюми и продуцентът Лу Айрих му оказа помощ да съживи тези светове и последното им съдействие, „ Вражда: Капоте против лебедите “, надниква под кожените палта и зад гигантските слънчеви очила, с цел да види комплицираното животът на елита в Ню Йорк през 1960-те и 1970-те години.

Това е втората част от поредицата „ Вражда “ на Мърфи и наблюдава създателя Труман Капоти от 60-те години на предишния век до гибелта му през 1984 година, до момента в който той очарова и се сприятелява с висшите редиците на висшето общество на Манхатън, в това число дами като Бейб Пейли, C.Z. Гост и Лий Радзивил, който той назова „ лебедите “.

Том Холандър играе Капоте, скитащ в Горен Ийст Сайд с сътрудниците си Наоми Уотс, Даян Лейн, Деми Мур, Клои Севини, Моли Рингвалд и Калиста Флокхарт. Шоуто е основано на бестселъра „ Жените на Капоте: същинска ист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР