НЮ ЙОРК (АП) — Историята на О. Дж. Животът на

...
НЮ ЙОРК (АП) — Историята на О. Дж. Животът на
Коментари Харесай

Научете повече за O.J. Симпсън: Телевизията, филмите, книгите и подкастите за процеса на века

НЮ ЙОРК (АП) — Историята на О. Дж. Животът на Симпсън по своята същина беше кинематографичен – това, което стартира като фураж за победоносен състезателен биографичен филм, ненадейно се трансформира в нещо доста по-мрачно и комплицирано, до момента в който Симпсън се плъзгаше от популярност към срам след убийствата на Никол Браун Симпсън и Роналд Голдман.

Не е чудно. по-късно животът на Симпсън от доста глави – неговата футболна кариера, актьорски нападения, развой за ликвидиране, оправдателна присъда, присъда за гражданска отговорност, присъда за грабеж на спортни сувенири и най-после гибелта му в сряда – породи цяла екосистема от медии.

Голяма част от него лежи твърдо в съмнителната сфера на злокобното и сензационното, от необятно подлагания на критика филм на ужасите, в който се твърди, че Браун Симпсън е бил погубен от сериен палач, до личната хипотетична изповедна книга на Симпсън „ Ако го направих “. Случаят Симпсън е всеобщ и в поп културата, с директни портрети в безчет телевизионни излъчвания като „ Семейство Си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР