НЮ ЙОРК (AP) — Дон Хенли поднови показанията във вторник

...
НЮ ЙОРК (AP) — Дон Хенли поднови показанията във вторник
Коментари Харесай

Дон Хенли поднови показанията си в съда за чернови на текстове на „Hotel California“

НЮ ЙОРК (AP) — Дон Хенли възобнови показанията във вторник в правосъден развой за ръкописни чернови на текстове на някои от най-големите шлагери на Eagles, в това число „ Hotel “ Калифорния ” и неговите десетилетни старания да си върне страниците.

След като прекара понеделник в описване на съда в Ню Йорк за тематики, вариращи от писането на песни на Eagles до персоналните му проблеми в предишното, съоснователят на Eagles претърпя спомагателен разпит във вторник от юристите на тримата мъже, които се съдят по делото.

Едуард Косински, Крейг Инчиарди и Глен Хоровиц са упрекнати в проекти да прикрият оспорваната благосъстоятелност на страниците и да ги продадат, макар че са знаели, че Хенли е твърдял, че нямат право. Подсъдимите се пледираха за почтени по обвинявания, в това число скрит план за незаконно владение на откраднато имущество.

Те не са упрекнати в действителна кражба на почти 100-те легални листа от създаването на изданието на Eagles от 1976 година „ Hotel California “, третият на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР