НЮ ЙОРК (AP) — Джонатан Мейджърс беше осъден в понеделник

...
НЮ ЙОРК (AP) — Джонатан Мейджърс беше осъден в понеделник
Коментари Харесай

Актьорът Джонатан Мейджърс бе признат за виновен в нападение над бившата си приятелка в кола в Ню Йорк

НЮ ЙОРК (AP) — Джонатан Мейджърс беше наказан в понеделник за нахлуване над някогашната си другарка след двуседмичен развой, който артистът се надяваше да избави неговия навреди на репутацията си и възвърне статута му на изгряваща холивудска звезда.

Съди в Манхатън откри 34-годишния Мейджърс за отговорен в нахлуване и тормоз. Той също беше оневинен по друго обвиняване за нахлуване и за утежнителен тормоз. Мейджърс, който беше помолен да се изправи и да се изправи против правосъдните заседатели, до момента в който се четеше присъдата, не сподели незабавна реакция, гледайки леко надолу.

Обвиненията произтичат от спор сред артиста от „ Крийд III “ и неговата другарка, Грейс Джабари, която стартира на задната седалка на кола с водач и се популяризира по улиците на Манхатън една нощ предишния март.

Джабари, 30-годишна английска танцьорка, упрекна Мейджърс в нахлуване в транспортното средство, което я е оставило в „ непоносима “ болежка. Тя сподели, че той я блъснал в главата с отворената си длан, извил рък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР