НЮ ЙОРК (АП) — Джо Байдън и Доналд Тръмп се

...
НЮ ЙОРК (АП) — Джо Байдън и Доналд Тръмп се
Коментари Харесай

Байдън и Тръмп може да спечелят номинации в състезанията във вторник, поставяйки началото на общите избори

НЮ ЙОРК (АП) — Джо Байдън и Доналд Тръмп се надяват да завоюват номинациите на своите партии за президент с преобладаващи победи в редица щатски първоначални избори във вторник защото борбата за Белия дом през 2024 година минава в нова фаза.

Нито Байдън, демократ, нито Тръмп, републиканец, са изправени пред забележителна съпротива в първичните надпревари в Джорджия, щата Вашингтон, Мисисипи и Хавай. Единственият въпрос е дали ще завоюват нужните делегати във всеки щат, с цел да доближат националния предел от 50%, с цел да станат хипотетични претенденти на своите партии.

Независимо дали това ще се случи във вторник вечерта или през идващите дни, президентските избори през 2024 година надпреварата е на ръба на кристализиращ миг, който ще затвърди реванша на общите избори сред Байдън и Тръмп. И този реванш – първият с присъединяване на двама президенти на Съединени американски щати от 1956 година насам – съвсем несъмнено ще задълбочи изпепеляващите политически и културни разделения на нацията в осеммесечния интервал, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР