НЮ ЙОРК (AP) — Джейлън Брънсън отбеляза 40 точки и

...
НЮ ЙОРК (AP) — Джейлън Брънсън отбеляза 40 точки и
Коментари Харесай

Брънсън вкарва 40, след като спечели одобрение за мача на звездите, за да поведе Никс срещу Пейсърс със 109-105 за 9-та поредна победа

НЮ ЙОРК (AP) — Джейлън Брънсън означи 40 точки и се отърси от явна контузия на окото, с цел да излезе панер напред с оставащи 1:46, когато Ню Йорк Никс победиха Индиана Пейсърс със 109-105 в четвъртък вечер за деветата си поредна победа.

Часове откакто беше определен за Мач на звездите за първи път в кариерата си, Брънсън вкара 11 в четвъртата четвърт, с цел да събере Никс в мач, в който те изоставаха с 15 точки. Те се върнаха, с цел да поемат преднина, след което изостанаха със 100-99, когато Брънсън се блъсна в Андрю Нембхард в задната зона, лежеше на корта и държеше лицето му, до момента в който Джейлън Смит извади отпуснатата топка за неоспорим панер.

Но с това ляво око, което изглеждаше подуто, Брънсън влезе в лентата при идващото владеене и вкара, до момента в който беше фаулиран, последвани от кошове на Донте ДиВинченцо и Прешъс Ачиуа, с цел да направи 105-100.

Ди Винченцо означи 20 точки, а Дюс Макбрайд имаше 16. Айзая Хартенщайн имаше 12 точки и 19 битки, а Ачиуа приключи с 12 точки и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР