НЮ ЙОРК (AP) — Джаред Маккейн вкара 22 от своите

...
НЮ ЙОРК (AP) — Джаред Маккейн вкара 22 от своите
Коментари Харесай

Джаред Маккейн прави 8 3s, вкарва 30 точки, докато Дюк слага край на мартенската лудост на Джеймс Мадисън

НЮ ЙОРК (AP) — Джаред Маккейн вкара 22 от своите 30 точки през първото полувреме и сложи връх на Дюк за шампионат на NCAA игра с осем тройки, до момента в който Сините дяволи сложиха завършек на мечтания сезон на 12-ия Джеймс Мадисън с победа с 93-55 във втория кръг в неделя.

Четвъртите сложени Сините дяволи (26-8) се насочват към Sweet 16 ще се изправи против спечелилия от Хюстън-Тексас A&M на полуфиналите на Южния район в петък в Далас.

Маккейн и Дюк изрично прекратиха най-дългата дейна серия от победи на нацията от 14 мача, като поведоха с 22 точки в полувремето и в никакъв случай не разрешават преимуществото да падне под 20 през второто полувреме. Здравата отбрана, употребена за успеха на Уисконсин в първия кръг, наподобява въобще не тормози Сините дяволи.

Дуксовете (32-4) приключиха с връх на програмата за победи. Терънс Едуардс младши поведе JMU с 13 точки. Вниманието за първенците на Sun Belt в този момент се насочва към треньора от четвърта година Марк Баингтън, за който се спекулир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР