НЮ ЙОРК (AP) — Deutsche Bank гледаше на Доналд Тръмп

...
НЮ ЙОРК (AP) — Deutsche Bank гледаше на Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Deutsche Bank имаше желание да привлече „кит“ от клиент в лицето на Тръмп, показват документите от съдебния процес срещу него

НЮ ЙОРК (AP) — Deutsche Bank гледаше на Доналд Тръмп като на „ кит “ на клиент, беше нетърпелива да го приземи и нетърпеливо култивира връзка, която набъбна от $13 000 доходи до $6 милиона за две години, съгласно документи, показани в сряда на процеса за гражданска машинация против някогашния президент.

Сделките на банката с Тръмп са основни проблем в делото на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс, което упреква Тръмп, неговата компания и някои ръководители в машинация на кредитори и застрахователи, като им показват мощно повишени доклади за цената на неговите активи.

Обвиняемите отхвърлят ​​каквото и да е нарушаване. Те се стремят да покажат, че банката се е почувствала възхитена, а не излъгана от Тръмп и е ухажвала бизнеса му.

„ Ние сме на лов за китове “, тогавашният ръководещ шеф на банката Розмари Враблич написа на сътрудници през ноември 2011 година, до момента в който тя стартира да построява връзки с Тръмп и фамилията му.

По това време фамилията търсеше заем, с цел да к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР