НЮ ЙОРК (АП) — Делото за тайните пари на Доналд

...
НЮ ЙОРК (АП) — Делото за тайните пари на Доналд
Коментари Харесай

Тръмп трябва да бъде в съда за изслушване по делото му за мълчаливи пари, след като нови доказателства забавиха процеса му

НЮ ЙОРК (АП) — Делото за тайните пари на Доналд Тръмп е планувано за решаващо чуване в понеделник, защото арбитър от Ню Йорк преценя по кое време, или даже дали, някогашният президент ще бъде съден след отсрочване заради изхвърляне на документи в последния миг.

Предполагаемият републиканец се чака в съда за чуване, което се организира вместо дългото възнамерява да стартира асортимент на правосъдни заседатели в първото от четирите му наказателни каузи, които ще бъдат прегледани. Процесът беше отсрочен минимум доникъде на април заради неотдавнашното даване на десетки хиляди страници с документи от предходно федерално следствие.

Адвокатите на Тръмп настояват, че забавените разкрития постановат преустановяване на делото или най-малко три месеца. Прокурорите споделят, че има малко нови материали и няма причина за по-нататъшно закъснение.

Съдията от Ню Йорк Хуан М. Мърчан е призовал двете страни в съда в понеделник, с цел да изясни какво се е случило, с цел да може да реши дали да упрекна или н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР