НЮ ЙОРК (AP) — Даниел Дей-Луис си взе почивка от

...
НЮ ЙОРК (AP) — Даниел Дей-Луис си взе почивка от
Коментари Харесай

Даниел Дей-Луис прекъсва пенсионирането си, за да отпразнува Мартин Скорсезе на наградите на National Board of Review

НЮ ЙОРК (AP) — Даниел Дей-Луис си взе отмора от пенсионирането, с цел да връчи на Мартин Скорсезе премията за най-хубав режисьор на National Награди на Board of Review в центъра на Манхатън в четвъртък вечер.

Епосът за Осейдж на Скорсезе, „ Killers of the Flower Moon, “ беше най-високият притежател на 95-те награди на NBR. В премиите, оповестени по-рано, само че раздадени в четвъртък, „ Killers of the Flower Moon “ беше изборът на групата за най-хубав филм, дружно с най-хубав режисьор за Скорсезе и най-хубава актриса за Лили Гладстон.

Най-голямата изненада за вечерта беше Дей-Луис, който напусна актьорството след кино лентата на Пол Томас Андерсън от 2017 година „ Phantom Thread “ и от този момент значително заобикаля обществения живот. Дей-Луис седеше до Скорсезе по време на галата на 42-ра улица на Cipriani, преди да връчи премията за постановка.

„ Бях младеж, когато открих работата на Мартин “, сподели Дей-Луис. „ Със лично основана светлина той осветяваше непознати светове, които пулсирах...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР