НЮ ЙОРК (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп се очаква

...
НЮ ЙОРК (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп се очаква
Коментари Харесай

Какъв е залогът в наказателното дело на Тръмп за мълчаливи пари? Съдия ще се произнесе по ключови въпроси с наближаването на датата на процеса

НЮ ЙОРК (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп се чака в съда в четвъртък за значимо чуване по неговото наказателно дело за пари в загадка в Ню Йорк, което в този момент наподобява все по-вероятно да стартира развой идващия месец.

Съдия Хуан Мануел Мърчан би трябвало да се произнесе по основни предварителни въпроси и да каже сигурно дали процесът ще стартира по график на 25 март. Ако това се случи, делото в Ню Йорк ще да бъде първото от четирите престъпни обвинявания на Тръмп, които ще бъдат изправени пред съда.

Адвокатите на Тръмп са поискали Мърчан да приключи напълно делото. Последните действия на съдията демонстрират, че това е малко евентуално да се случи. През последните седмици, съгласно правосъдните регистри, Мърчан е общувал с юристи на отбраната и прокурори от Манхатън, с цел да възнамерява избора на правосъдни заседатели за процеса през март.

Забавяне може да аргументи спорове в претъпкания юридически календар на Тръмп.

Тръмп, републиканският любимец в устрема си да се завърне в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР