НЮ ЙОРК (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп може да

...
НЮ ЙОРК (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп може да
Коментари Харесай

Тръмп може да научи в понеделник как Ню Йорк иска да събере 457 милиона долара, дължими по делото му за гражданска измама

НЮ ЙОРК (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп може да разбере в понеделник по какъв начин щатът Ню Йорк цели да събере над 457 милиона $, които дължи през делото му за гражданска бизнес машинация, макар че той апелира присъдата, довела до големия дълг.

След като основният прокурор на щата Летиция Джеймс завоюва присъдата, тя не се опита да я извърши по време на законовия тайм-аут за Тръмп да изиска от апелативния съд пролонгация на заплащането.

Този интервал изтича в понеделник, макар че Джеймс може да реши да даде на Тръмп повече време. Предполагаемият републикански претендент за президент се пробва да избегне нуждата да внася гаранция за цялата сума, с цел да задържи събирането, до момента в който апелира, само че съдилищата до момента са казвали „ не “.

Джеймс, демократ, сподели ABC News предишния месец, че в случай че Тръмп няма пари да заплати, тя ще се опита да конфискува активите му и е „ подготвена да се увери, че присъдата ще бъде изплатена “.

Тя не даде детайлности за процеса, нито посочи какви дялове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР