НЮ ЙОРК (АП) — Бившият президент Доналд Тръмп може да

...
НЮ ЙОРК (АП) — Бившият президент Доналд Тръмп може да
Коментари Харесай

Съдия казва, че Тръмп може да изчака една седмица, за да свидетелства в процеса за клевета срещу жертва на сексуално насилие

НЮ ЙОРК (АП) — Бившият президент Доналд Тръмп може да изчака една седмица, с цел да свидетелства в процеса за клюка в Ню Йорк, където може да бъде изправен пред милиони долари за обезщетение, откакто жури заключи, че той е полово малтретирал колумнист през 90-те години, сподели федерален арбитър в неделя.

Съдия Люис А. Каплан издаде заповед от една страница, в която се споделя, че Тръмп може да свидетелства на 22 януари, даже в случай че процесът, който стартира във вторник, завършва до четвъртък, като се изключи показанията на любимеца на републиканците в тазгодишната президентска конкуренция.

Той сподели, че преди този момент е отхвърлил настояването на Тръмп да отсрочи началото на процеса с една седмица, тъй че Тръмп може да участва на погребението на тъщата си в четвъртък, тъй като това би попречило и предизвикало стеснение на бъдещите правосъдни заседатели, юристи, правосъдни чиновници и защита, които бяха известени за датата на процеса преди седем месеца.

Съдията също по този начин означи, че е н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР