НЮ ЙОРК (AP) — Бившата първа дама Мелания Тръмп има

...
НЮ ЙОРК (AP) — Бившата първа дама Мелания Тръмп има
Коментари Харесай

Мелания Тръмп ще разкаже историята си в мемоари „Мелания“, планирани за тази есен

НЮ ЙОРК (AP) — Бившата първа дама Мелания Тръмп има записки, които излизат тази есен, „ Мелания “, таксувани от нейния офис като „ мощна и вдъхновяваща история за жена, която е издълбала личния си път, преодоляла е компликациите и е определила персонално съвършенство “. Това са първите записки на Тръмп, която съвсем отсъстваше, защото брачният партньор й, някогашният президент Доналд Тръмп, желае да се завърне в Белия дом.

„ Мелания “ ще бъде издадена от издателство Skyhorse, което е разгласило такива Поддръжници на Доналд Тръмп като някогашния кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани и юриста Алън Дершовиц. Skyhorse също е работил с претендент трета страна Робърт Ф. Кенеди младши и някогашния вътрешен човек на Тръмп Майкъл Коен, който по-късно стана един от най-острите му критици. Някои книги на Skyhorse включват предговори от съдружника на Тръмп Стив Банън.

Мемоарите на Мелания Тръмп бяха оповестени в четвъртък от нейния офис, който нито даде съответна дата на издаване, нито загатна дали ще излезе преди д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР