НЮ ЙОРК (AP) — Андрю Хейг започна да усеща нокаутиращата

...
НЮ ЙОРК (AP) — Андрю Хейг започна да усеща нокаутиращата
Коментари Харесай

Андрю Хей за сриващите се времена и незарасналите рани от неговата история за призраци „Всички ние сме непознати“

НЮ ЙОРК (AP) — Андрю Хейг стартира да усеща нокаутиращата мощ на новия си филм „ Всички ние “ Strangers ”, няколко дни след премиерата му на филмовия фестивал в Телурайд.

„ Срещнах хора, които бяха гледали кино лентата преди три дни. Говорех с тях и те просто започваха да плачат “, споделя Хей, смеейки се. „ И аз се оправдавам и се веселя, че това ги раздруса радикално. “

Хей, 50-годишният английски режисьор на „ 45 години “ и „ Опрете се на Пийт “, е привикнал със мощни реакции от филмите си. Неговият пробив от 2011 година „ Уикенд “, разказващ за гальовен, само че къс романс, се счита за забележителност на странното кино.

„ Това, че този филм е имал резултат, евентуално постоянно ще бъде нещото, с което най-вече се гордея “, сподели Хей в изявление по-рано тази есен, когато „ All of Us Strangers “ се играеше на филмовия фестивал в Ню Йорк.

И въпреки всичко най-новата версия на Хей, която излиза в лимитирано издание в петък, може да е най-разтърсващата му. Андрю Скот играе ролята на Адам, уединен сценарист, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР