НЮ ЙОРК (АП) — американците увеличиха разходите си от октомври

...
НЮ ЙОРК (АП) — американците увеличиха разходите си от октомври
Коментари Харесай

Продажбите на дребно се повишиха с 0,3% през ноември, което показва как американците продължават да харчат

НЮ ЙОРК (АП) — американците усилиха разноските си от октомври до ноември, когато стартира неофициалният празничен сезон, което акцентира, че купувачите към момента имат силата да продължавайте да купувате.

Продажбите на дребно са нарастнали с 0,3% през ноември по отношение на октомври, когато продажбите са намалели с ревизирани 0,2% съгласно Министерството на търговията в четвъртък. Икономистите чакаха продажбите още веднъж да намалеят. С изключение на продажбите на коли и газ, продажбите са нарастнали с 0,6%.

Бизнесът в заведенията за хранене е повишен с 1,6%, до момента в който продажбите в магазините за мебели са нарастнали с 0,9%. Онлайн продажбите са нарастнали с 1%. Продажбите на електроника и уреди обаче са намалели с 1,1%, продажбите в универсалните магазини са намалели с 2,5%. Цифрите не са поправени по отношение на инфлацията.

Желанието на американците да харчат наподобява има някаква независимост, даже след взривно лято. Потребителските разноски скочиха през тримесечието юли-септември. Икономистите очак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР