НЮ ЙОРК (АП) — Американският сенатор Боб Менендес представи член

...
НЮ ЙОРК (АП) — Американският сенатор Боб Менендес представи член
Коментари Харесай

Прокурорите обвиняват сенатор Боб Менендес, че е въвел член на катарското кралско семейство в помощ на бизнесмен от Ню Джърси

НЮ ЙОРК (АП) — Американският сенатор Боб Менендес показа член на катарското кралско семейство и шеф в компания, обвързвана с държавното управление на Катар на предприемач от Ню Джърси, преди компанията да влага милиони долари в плана за недвижими парцели на предприемача, се твърди в пренаписано обвиняване във вторник.

Последната версия на обвиняването против демократа във федералния съд в Манхатън не разпознава члена на катарското кралско семейство, само че в него се споделяше, че лицето е принципал на Qatari Investment Co.

В обвинителния акт се споделя, че по-късно катарският вложител е обмислил и договорил многомилионна инвестиция в плана за недвижими парцели плануван от Фред Дайбс, един от тримата предприемачи, упрекнати в обвинителния акт дружно със сенатора и брачната половинка му. Всички те се признаха за почтени.

Няма нови обвинявания, добавени към последната версия на обвинителен акт, който към този момент упреква Менендес в скрит план за рушвет, за който се твърди, че е обогатил сенатора и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР