НЮ ЙОРК (AP) — Адвокатът на Доналд Тръмп в петък

...
НЮ ЙОРК (AP) — Адвокатът на Доналд Тръмп в петък
Коментари Харесай

Адвокатът на Тръмп поднови призив за отмяна на делото за клевета, заведено от писател по дело за сексуално насилие

НЮ ЙОРК (AP) — Адвокатът на Доналд Тръмп в петък възобнови искане за анулация в дело за клюка в Ню Йорк против някогашния президент, като сподели, че че колумнист със препоръки, който го упрекна в полово принуждение над нея през 90-те години, е развалил гражданското й дело, като е изтрил имейли от непознати, които са я заплашвали със гибел.

Адвокатът Алина Хаба сподели на арбитър в писмо, че писателката Е. Жан Процесът против Карол беше унищожен, когато Хаба изтръгна от Карол посредством нейните въпроси, че Карол е изтрил незнаен брой известия в обществените медии, съдържащи смъртни закани.

Тя сподели, че Карол „ не е подхванал рационални стъпки, с цел да резервира съответните доказателства. Всъщност тя направи доста по-лошо – тя интензивно изтри доказателства, на които в този момент се пробва да разчита при установяването на желае си за обезщетение. “

Когато Хаба за първи път насочи искане за анулация на съда с Тръмп, седнал до нея, до момента в който Карол свидетелстваше в сряда, арбитър Луис А. Каплан го отхвърли без коментар.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР