НЮ ЙОРК (AP) – За фирми, които разчитат на платформи

...
НЮ ЙОРК (AP) – За фирми, които разчитат на платформи
Коментари Харесай

Прекъсванията на социалните медии вредят на малкия бизнес – затова е важно да имате резервен план

НЮ ЙОРК (AP) – За компании, които разчитат на платформи на обществени медии за реклама, връзка с клиенти или директни продажби, спирането на Meta платформите във вторник беше повече от публично стеснение.

Експертите споделят, че всякога, когато има спиране - било то обществени медии или различен програмен продукт, на който сме привикнали да разчитаме - това е увещание, че дребните предприятия би трябвало да се уверят, че не разчитат на една платформа и имат непредвидени случаи проекти на място — като база данни за е-поща — когато възникне спиране.

Cheyenne Smith, в Солт Лейк Сити, Юта, създател на Dakota Ridge, компания за електронна търговия, продаваща детски обувки, разчита на платформите на Meta, най-вече Instagram, с цел да усили потребителската си база посредством композиция от неплатени изявления в Instagram и платени реклами.

Тя сподели, че не може да дефинира тъкмо какъв брой продажби е изгубила по време на спирането, само че анекдотично сподели, когато уеб сайтът падна, продажбите к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР