НЮ ЙОРК — Вдъхновена от шотландски философ от 18-ти век

...
НЮ ЙОРК — Вдъхновена от шотландски философ от 18-ти век
Коментари Харесай

Авторката Сузане Колинс обявява нова книга „Игрите на глада“ след този емблематичен герой

НЮ ЙОРК — Вдъхновена от шотландски мъдрец от 18-ти век и актуалния камшик на дезинформацията, Сузане Колинс се завръща в опустошената, пост-апокалиптична земя на Панем за нов разказ „ Игрите на глада “.

Scholastic разгласи в четвъртък, че „ Изгрев на жътвата “, петият том от блокбъстър дистопичната поредност на Колинс, ще бъде оповестен на 18 март 2025 година Новата книга стартира с жътвата на Петдесетите Игри на глада, чието деяние се развива 24 години преди автентичен разказ „ Игрите на глада “, който излезе през 2008 година и 40 години след най-новата книга на Колинс, „ Балада за пойни птици и змии “.

Колинс е употребила гръцката митология и римските гладиаторски игри за по-ранните си книги „ Игрите на глада “. Но за идния разказ тя цитира шотландския мъдрец от Просвещението Дейвид Хюм.

„ С „ Изгрев на жътвата “ бях въодушевен от концепцията на Дейвид Хюм за имплицитно послушание и, по думите му, „ лекотата, с която мнозина се ръководят от малко на брой “, сподели Колинс в изказване. „ Историят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР