Ню Йорк — Съдията в процеса за гражданска измама на

...
Ню Йорк — Съдията в процеса за гражданска измама на
Коментари Харесай

Съдия се нахвърли срещу Тръмп, заплаши със затвор след очевидно нарушение на заповедта за запушване

Ню Йорк — Съдията в процеса за гражданска машинация на някогашния президент Доналд Тръмп го атакува тази заран, тъй като не е премахнал от уеб страницата на акцията си унизително обява за съдийския секретар.

Публикацията, която беше видяна в четвъртък от демократичния уеб страница на PAC MeidasTouch, беше препис на обява, оповестена в уеб страницата на обществените медии на Тръмп на 3 октомври, и изтрита скоро откакто съдията от Ню Йорк Артър Енгорон издаде лимитирана заповед за задръстване, забранявайки на Тръмп да разгласява или да приказва обществено за екипа на съдията.

Репликацията на изтритата обява от акцията също беше отстранена, само че Engoron изглеждаше много сърдит в петък.

Имотите и чистата стойност на Тръмп в хипотетична скица за приемане на преференциални заеми и застраховки, които са им донесли минимум 250 милиона $.

Съдията издаде решение предишния месец, с което откри, че Тръмп и неговата компания „ неведнъж “ са нарушили държавния закон за измамите. Тръмп и другите обвинени отхвърлиха да са направили нередности по делото. Техните юристи настояват, че това, което офисът на Джеймс назовава машинация, са субективни оценки на собствеността и благосъстоянието.

В четвъртък юрист на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс можеше да бъде чут по време на странична лента да назовава Кисе „ недодялан “.

Предишния ден двама от юристите на Джеймс се развикаха на Кисе когато той сподели, че не ги е грижа за правото на очевидец против самоуличаване.

Тази свада се разигра пред Тръмп, който не е задължен да участва на процеса, само че го направи във вторник и сряда. Мигове преди юристите на Джеймс да се развикат на Кисе, те бяха помолили Енгорон да предизвести Тръмп, заявявайки, че сплашва очевидеца, мощно изразявайки отчаяние от показанията, клатейки глава напред-назад и вдигайки ръце във въздуха.

Енгорон се подчини, погледна към екипа на Тръмп и сподели: „ Ще помоля всички да мълчат, до момента в който очевидецът дава показания. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР