НЮ ЙОРК — Мъж, който е излежал 14 години затвор

...
НЮ ЙОРК — Мъж, който е излежал 14 години затвор
Коментари Харесай

Мъж, осъден за убийство в Бруклин през 1996 г., каза от десетилетия, че знае кой наистина е извършил престъпление. Прокурорите вече са съгласни

НЮ ЙОРК — Мъж, който е излежал 14 години затвор за смъртоносна пукотевица през 1990 година, беше оправдан в четвъртък, откакто прокурорите споделиха, че в този момент считат, че килърът е бил негов прочут, който той е замесвал от десетилетия.

„ Изгубих 14 години от живота си за закононарушение, което не съм направил “, сподели Стивън Ръфин пред арбитър от Бруклин, откакто въздъхна от страсти.

Въпреки че Ръфин беше освободен условно през 2010 година и от този момент е построил кариера в канализацията в Джорджия, той сподели, че анулацията на присъдата му за непредумишлено ликвидиране и изчистването на името му „ ще ми помогне да продължа напред “.

“ Ако знаете, че сте почтен, не се отхвърляйте от делото си — продължавайте да се борите, тъй като справедливостта ще спечелва, ” сподели Ръфин, 45, пред съда. „ Това е всичко, което желаех от 30 години: някой да слуша и в действителност да чува това, което споделям, и да прегледа нещата, които им споделях. “

Прокурорите споделиха, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР