НЮ ЙОРК — Лекар и съпругата му, които се появиха

...
НЮ ЙОРК — Лекар и съпругата му, които се появиха
Коментари Харесай

Нюйоркски лекар, съпруга, която се появи в „Под палубата“, обвинени във фалшива схема за предписване на опиоиди

НЮ ЙОРК — Лекар и брачната половинка му, които се появиха в риалити сериала „ Под палубата “ на Браво, бяха изправени пред съда в Ню Йорк в четвъртък по обвинявания, че са попълнили подправени предписания за опиоиди, употребявайки имената на артисти от сериала.

Урологът Франсис Мартинис и брачната половинка му Джесика Мартинис от Форт Салонга, Ню Йорк, бяха упрекнати в незаконна продажба на рецепта за следено вещество от практикуващ доктор и подправяне на бизнес записи.

Те се явиха в щатския съд в Ривърхед на Лонг Айлънд, откакто бяха задържани за първи път през май. И двамата не се признаха за отговорни, съгласно юриста им. Двойката беше освободена без гаранция и би трябвало да се върне в съда на 25 януари.

„ Под палубата “, чиято премиера беше на Bravo през 2013 година, наблюдава членовете на екипажа и пасажерите, които обслужват на борда на първокласна яхта.

Семейство Мартинис се появи в спинофа „ Below Deck Mediterranean “ през 2019 година Франсис Мартинис също се появи в „ Below Deck Sailing Yacht “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР