Ню Йорк — Джаред Къшнър, бившият съветник на Доналд Тръмп

...
Ню Йорк — Джаред Къшнър, бившият съветник на Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Джаред Къшнър защитава своята капиталова фирма, която е получила 2 милиарда долара от саудитци, след като напусна Белия дом

Ню Йорк — Джаред Къшнър, някогашният консултант на Доналд Тръмп в Белия дом и негов шурей, отбрани във вторник своите бизнес покупко-продажби след напускането държавно управление със саудитския престолонаследник, който беше забъркан в убийството през 2018 година на колумниста на Washington Post Джамал Хашоги.

Къшнър работи по необятен кръг от въпроси и политики в администрацията на Тръмп, в това число напъните за мир в Близкия изток, и създаде връзка с престолонаследника на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман, който управлява обществените и икономическите промени, само че също и широкообхватното потушаване на несъгласието в кралството.

След като Къшнър напусна Белия дом, той започва частен капитал компания, която е получила инвестиция от 2 милиарда $ от държавния капиталов фонд, следен от принц Мохамед, привличайки вниманието на демократите.

Къшнър, говорейки на среща на върха в Маями във вторник, спонсорирана от медийната компания Axios, сподели, че съблюдава всеки закон и етично предписание. Той отхв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР