НЮ ОРЛИАНС (АП) — Зион Уилямсън отбеляза 34 точки и

...
НЮ ОРЛИАНС (АП) — Зион Уилямсън отбеляза 34 точки и
Коментари Харесай

Зион Уилямсън отбелязва 34 точки, Пеликанс е начело на Клипърс със 112-104, за да затегне надпреварата за номер 4 в схемата

НЮ ОРЛИАНС (АП) — Зион Уилямсън означи 34 точки и Ню Орлиънс Пеликанс победи Лос Анджелис със 112-104 в петък вечер, дърпайки в границите на два мача на Клипърс за номер 4 в Западната конференция.

Ню Орлиънс също завоюва сезонната серия с 3-1. Четвъртият и петият сложени се срещат в първия кръг на плейофите на НБА и Пеликанс ще имат директния тайбрек от постоянния сезон над Клипърс, в случай че се стигне до това в средата на април.

Прекарвайки по-голямата част от мача като главен лидер на топката на Ню Орлиънс, Уилямсън инициира офанзивата на Пеликанс и в последна сметка пое играта, отбелязвайки неведнъж с избухливи придвижвания към обръча, които бяха по едно и също време мощни и преносими.

Три Мърфи III вкара 14 точки, а Брандън Инграм 13 за Ню Орлиънс, който направи пет тройки през четвъртата четвърт, с цел да задържи Клипърс на разстояние.

Пол Джордж вкара 26 точки, а Кауай Леонард имаше 23 за Лос Анджелис, който игра без Джеймс Хардън (разтежение на лявото рамо) за вто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР