НЮ ОРЛИАНС — Повторен процес трябва да започне в понеделник

...
НЮ ОРЛИАНС — Повторен процес трябва да започне в понеделник
Коментари Харесай

Повторен процес трябва да започне за мъжа, който простреля смъртоносно бившата звезда на светците Уил Смит след пътен сблъсък

НЮ ОРЛИАНС — Повторен развой би трябвало да стартира в понеделник за индивида, който простреля смъртоносно пенсионираната звезда на Ню Орлиънс светците Уил Смит преди съвсем осем години.

36-годишният Кардел Хейс от дълго време упорства, че е прострелял Смит при самозащита по време на борба през април 2016 година след автомобилна злополука. Смит умря, а брачната половинка му Ракел Смит беше ранена от пукотевица.

Хейс беше наказан за непредумишлено ликвидиране и опит за непредумишлено ликвидиране няколко месеца след стрелбата. Но вотът на правосъдните заседатели беше 10-2 и Върховният съд на Съединени американски щати по-късно сподели, че сходни присъди би трябвало да бъдат единомислещи. Той беше освободен под гаранция, откакто присъдата беше анулирана, откакто излежа повече от четири години от 25-годишна присъда.

На процеса през декември 2016 година Хейс сподели, че е стрелял по Смит, като го е уцелил един път в профил и седем пъти откъм гърба, единствено тъй като вярваше, че пийнал и враждебен Смит е измъкнал пист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР