НЮ ОРЛЕАНС (AP) — Федерален апелативен съд в петък значително

...
НЮ ОРЛЕАНС (AP) — Федерален апелативен съд в петък значително
Коментари Харесай

Апелативният съд намалява разпореждането, ограничаващо контакта на администрацията на Байдън със социалните медийни платформи

НЮ ОРЛЕАНС (AP) — Федерален апелативен съд в петък доста смекчи разпореждането на по-ниска инстанция, ограничаващо връзката на администрацията на Байдън със обществени медийни компании по отношение на спорно наличие за Коронавирус -19 и други проблеми.

5-ти апелативен съд на Съединени американски щати в Ню Орлиънс в петък сподели, че Белият дом, Главният хирург, Центровете за надзор на болесттите и ФБР не могат да „ принуждават “ обществените медийни платформи да свалете постове, които държавното управление не харесва.

Но съдът изхвърли по-широк език в заповед, която основан в Луизиана федерален арбитър издаде на 4 юли, която дейно блокира голям брой държавни организации да се свързват с платформи като Фейсбук и X (бивш Twitter), с цел да упорстват за това наличие бъде свален.

Дори смекченото предписание на апелативния съд не влиза в действие незабавно. Администрацията разполага с 10 дни, с цел да изиска обзор от Върховния съд.

Решението от петък вечерта пристигна по дело, заведено в северо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР