Ню Джърси Девилс се наложи с 3:1 над Анахайм, след

...
Ню Джърси Девилс се наложи с 3:1 над Анахайм, след
Коментари Харесай

Ню Джърси най-после с повод за усмивки в НХЛ

Ню Джърси Девилс се наложи с 3:1 над Анахайм, откакто изоставаше с 0:1 в първата част в среща от шампионата на НХЛ. Две попадения във втория интервал от мача вкараха Нико Хишиер и Кайл Палмиери, а дебют с победа направи Тайлъп Хол.

Това беше и втори мач с втора победа за краткотрайния треньор на "Дяволите " Ален Насредин, който пое тима поради сложната обстановка, в която се намира. Ню Джърси е на последното 8-о място в Столичната дивизия с 27 точки, на цели 7 от Кълъмбъс, които са пред тях. В днешната среща мощно се показа и вратарят Макензи Блекууд, който избави 26 удара и капитулира само пред попадението на Адам Енрике.

Колорадо отнесе с 4:1 Чикаго като посетител, а Йън Коул и Мико Рантанен се отличиха с по гол и подаване. Колорадо е на 2-о място в Централната дивизия с 47 точки, оставайки на 3 от Сейнт Луис. Нейтън Маккинън и Андре Бураковски също вкараха за Аваланч.

Самите Сейнт Луис се оправиха мъчно с 2:1 над Едмънтън вкъщи, само че пък записват четвърта поредна победа. Брейдън Шен вкара победния гол, а вратарят Джейк Алън направи 35 спасявания. Макензи Макийкърн също вкара за първенците, а за гостите от Канада прецизен беше Джеймс Нийл. Едмънтън имаше четири благоприятни условия да вкара при числено предимство, само че не се възползва от нито една. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР