Ню Делхи — В продължение на 16 дни властите в

...
Ню Делхи — В продължение на 16 дни властите в
Коментари Харесай

Спасителните усилия при срутване на тунел в Индия се превръщат в „плъхове миньори“ с 41 работници, които все още са блокирани след 16 дни

Ню Делхи — В продължение на 16 дни управляващите в Индия са пробвали няколко метода за избавяне на 41 строителни служащи, блокирани в отчасти срутена автомагистрала тунел в Хималаите, само че в понеделник служащите останаха там, където бяха. Разочароващите избавителни старания, придружени от техническите провокации на работата в неустойчив рид, уверено се отклониха от огромните машини в понеделник и се насочиха към доста по-основен способ: човешки ръце.

В петък спасителите твърдяха, че има единствено още няколко ярда парчета, останали да пробият сред тях и хванатите в капан мъже. Но голямата машина, пробиваща дупка, с цел да вкара необятна тръба хоризонтално през купчината парчета, през която се надяваше, че мъжете могат да изпълзят, се счупи и трябваше да бъде отстранена.

Оттогава спасителите са пробвах разнообразни тактики за достъп до сектора от тунела, където мъжете са в капан, пробивайки както хоризонтално, по този начин и отвесно към тях, само че не съумя.

първо погледнете хванатите мъж...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР