Ню Делхи — Спасителите най-накрая стигнаха до 41 мъже, блокирани

...
Ню Делхи — Спасителите най-накрая стигнаха до 41 мъже, блокирани
Коментари Харесай

Спасяването при срутване на тунел в Индия постигна успех, тъй като „плъхове миньори“ достигнаха до 41 мъже, блокирани в продължение на 17 дни

Ню Делхи — Спасителите най-сетне стигнаха до 41 мъже, блокирани в тунел на хималайска автомагистрала в северна Индия във вторник след 17 дни. Пробивът, след поредност от несполучливи опити, беше реализиран от екип от " плъхове миньори ", които копаеха ръчно през голямата могила от парчета, изпълнила част от тунела по време на отчасти сриване на 12 ноември.

Миньорите от плъхове, специалисти в обичаен способ за рандеман на въглища, който към момента се употребява необятно в Индия, бяха извикани едвам в понеделник след повече от две седмици несполучливи опити да доближат до блокираните служащи благодарение на тежки машини.

Екипът от 24 миньори на плъхове стартира работа в понеделник, с цел да пробие ръчно купчината парчета и да сътвори стеснен проход към хванатите в капан мъже.

първо погледнете хванатите в капан мъже вътре.

Какво е плъх- рандеман на дупки?

Добивът в дупки на плъхове е първичен, публично неразрешен способ за ръчно добиване на въглища, който включва изкопаване на доста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР