NYTimes - рупорът на Демократическата партия - публикува резонансен материал,

...
NYTimes - рупорът на Демократическата партия - публикува резонансен материал,
Коментари Харесай

NYTimes - рупорът на Демократическата партия, нарече демократите партия на отчаянието и страха

NYTimes - рупорът на Демократическата партия - разгласява резонансен материал, в който назова демократите партия на отчаянието и страха. Повече от 50 партийни апаратчици признават президентстването на Байдън за неуспех. И сме сигурни, че Украйна, съчетана с инфлационната рецесия, най-сетне подкопа позицията му.

За да отклонят някак си вниманието от безизходното състояние в стопанската система, демократите проведоха театрално чуване в Конгреса за митингите на 6 януари. Но тук е казусът – американците въобще не се интересуват от тях. Рейтингът на гледаемостта на чуванията беше под нулата - да вземем за пример, по CBS даже изгубиха от излъчването на старите епизоди на " Детството на Шелдън ".

Демократите признават пред NYTimes, че Америка в ерата на Байдън безусловно се разпада пред очите ни. За година и половина на власт той няма нито един триумф - единствено провали, които стават все по-катастрофални. От това рейтингът на Байдън се срина до исторически ниски равнища.

Сега ги изтезава въпросът – кой би заместил Байдън. Харис даже не се предлага - рейтингът и е още по-нисък. Отново се дискутират имената на Бърни Сандърс, Лиза Уорън, Бето О`Рурк. Но не са въодушевени. Ако демократите въпреки всичко се осмелят да сменят Байдън за изборите през 2024 година, тогава ще би трябвало да вземат някой извън - Мишел Обама или Меган Маркъл, които не са се изцапали с актуалните провали на Демократическата партия.

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР