NYPD ще изпрати служители в Тусон, Аризона и Богота, Колумбия,

...
NYPD ще изпрати служители в Тусон, Аризона и Богота, Колумбия,
Коментари Харесай

NYPD ще изпрати служители за връзка в Аризона и Колумбия, за да помогнат при справянето с мигрантската криза

NYPD ще изпрати чиновници в Тусон, Аризона и Богота, Колумбия, с цел да оказват помощ за справяне с мигрантската рецесия и потока от опиати и оръжия, изливащи се през южната част на Границата на Съединени американски щати към Голямата ябълка.

Полицейският комисар Едуард Кабан разгласи разширението на програмата за интернационална връзка на отдела по време на речта си за положението на NYPD в Сиприани в Мидтаун в сряда сутринта.

Програмата, финансирана от фондацията с нестопанска цел на полицията в Ню Йорк, сега включва 18 чиновници, работещи на 14 места по света.

„ Тези изявления ще оказват помощ на полицията в Ню Йорк да се оправи с безбройните проблеми, които пораждат през южната ни граница, от оръжия до опиати и хора “, сподели заместник-комисарят по разузнаването и битката с тероризма на полицията в Ню Йорк Ребека Уайнър.

Служител на нюйоркската полиция в Тусон ще работи с митниците и граничната отбрана на Съединени американски щати по въпроси, в това число претърсвания на фентанил, транснационални незаконни о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР