Нямате право да викате“ Народното събрание. Вика се домашен любимец“,

...
Нямате право да викате“ Народното събрание. Вика се домашен любимец“,
Коментари Харесай

Петков крещя на Костадинов: Като си такъв мъж, защо не си в Украйна

„ Нямате право да „ викате “ Народното събрание. Вика се домакински любим “, обърна се Томислав Дончев към премиера
„ Г-н министър ръководител Има Такъв Народ изрично ще ви поддържа и ще гласоподава за оставката на министър Янев заради обстоятелството, че откакто на малко над 500 километра по море се води война, дублирам война, и умират мирни жители, не става въпрос изобщо за каквито и да е било интервенция. Цял ден, господин министър председател, слушаме, подадените ръце в кавички от страна на опозицията не би трябвало да ги одобряваме, тъй като в опозицията, по този начин наречена, в кавички, има задоволително подправени герои “. Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

По думите му още през 2016 година ГЕРБ били защитили ползите на Путин, прокарвайки „ Турски поток “ и заобикаляйки Украйна, а „ през днешния ден приказват за евроатлантически полезности “.

„ А сътрудниците от „ Възраждане “, господин Костадинов, който очевидно за всички нас пази съветските ползи, по-скоро би трябвало да ревизира и управлява депутатите си, съответно една дама, която сега седи зад него. Има обстоятелства, а обществените мрежи помнят тези обстоятелства. И до момента в който договарят изискванията си на финансиране и рублите, които към момента могат да вземат, мога да изтъквам едни думи на госпожа Гунчева отпреди година, на датата, на която убиха брутално в Москва един самостоятелен човек, какъвто беше Борис Немцов. Искам да подчертая един неин коментар от обществените мрежи.

„ В Русия постоянно е имало единствено гнет, а Путин е най-лошото нещо след Сталин “, цитира Балабанов думите на Гунчева и прикани водачът на „ Възраждане “ до момента в който управлява финансирането на партията си, да управлява и своите депутати.

„ Явно господинът тук би трябвало да бъде следен от господин Трифонов, който не знае какви ги правят депутатите му. Явно за господин Балабанов най-големият проблем в тази страна са мненията във Facebook преди седем години “, отвърна му Елена Гунчева.

Тя отхвърли да е писала сходно нещо и сподели, че няма да се оправдава и прикани четворната коалиция да не продава ползите на България.

„ Има една българска сентенция, която споделя по този начин „ Крадецът вика дръжте крадеца “. Хората, които не излизат от американското посолство и получават заплатите си оттова, да изясняват тук за съветски ползи. Да приказват, че пазиме съветски ползи, в случай, че тъкмо през днешния ден стана ясно, че вашето държавно управление, Балабанов, изтегля българските дипломати от Одеса и Киев, кой ще пази нашите ползи там “, попита водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

По думите му българските жители ще бъдат евакуирани рано или късно.

„ Какво вършим обаче с тези близо четвърт милион българи, които са третата по величина етническа група в Украйна след руснаците и румънците. Нищо не вършим, тъй като вие огромните бранители на българските национални ползи, Балабанов, вие ги (бел.ред. дипломатите) евакуирахте през днешния ден. И това нещо е изменничество. Вие сте национални предатели “, безапелационен бе Костадинов.

„ Вие знаете ли кои са тези 190 индивида, които сега евакуираме. Знаете ли какъв брой дами и деца има в тези рейсове. Вие, за какво като сте подобен мъж, не сте там сега, в Одеса да водите автобусите или да спасявате българите, а не да се упражнявате на празни реторики тук от трибуната. Снощи в 3 часа сме извозвали деца, дами, хора, които са българи “, отговори му Кирил Петков и повишавайки звук укори Костадинов „ Защо не си в Украйна, къде си тук на трибуната “.

„ Г-н министър-председател поздравления. Да си министър-председател значи да вземаш тежки решение, да носиш отговорност за тях. След два месеца разбори, вие показахте, че може да вземате решения и най-сетне се опитахте да се настаните в обувките на министър-председател, различен въпрос е, че може би сте объркали лявата и дясната обувка “. Каза от своя страна депутатът от ГЕРБ-СДС Томислав Дончев.

„ И единствено колегиално да отбележа. Промяна в състава на Министерския съвет е ваша извънредна отговорност и няма потребност за това да свиквате Министерски съвет, както и нямате право да викате Народното събрание. Вика се домакински любим. Впрочем има една чудесна организация, споделя се „ Училище за политика “, там доста представители на юношески структури на партиите, млади общински съветници ги учат тези неща. Може да се запишете “, предложи му Дончев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР