, нямат ефект, необходимо е повече време, за да станат

...
, нямат ефект, необходимо е повече време, за да станат
Коментари Харесай

ЕК: Санкциите срещу Беларус нямат ефект

, нямат резултат, належащо е повече време, с цел да станат забележими резултатите от тях. Това мнение изрази на брифинг в Брюксел прессекретарят на външната политика на Европейски Съюз Петер Стано, представен от ТАСС.
" Европейски Съюз към този момент е въвел три блока наказания против лица (представители на управлението на страната, в това число президента) и компании в Беларус. Що се отнася до успеваемостта на глобите против Беларус, ние непрекъснато го следим. Трябва доста време, до момента в който глобите окажат резултат. Уви, към момента виждаме, че репресиите не са спрели и всички задържани остават зад решетките “, сподели той.
 Тихановская желае подпомагане от ОССЕ да се върне в Беларус Тихановская желае подпомагане от ОССЕ да се върне в Беларус
Бившият кандидат-президент на Беларус Светлана Тихановская разиска с посланиците на Европейски Съюз в ОССЕ въпроса за връщането на водачите на белару...
В тази връзка Стано акцентира, че „ санкционният режим против Беларус е отворен по своята същина “ и може да бъде засилен „ до момента в който неприемливото развиване на събитията продължава “.
От октомври предходната година Европейски Съюз към този момент вкара 3 пакета наказания против Беларус. В черния лист са включени над 80 представители на управлението на страната, чиновници по сигурността и членове на изборни комисии. В допълнение са въведени ограничавания против административния отдел на президента на Беларус и редица компании, една от които се ръководи от сръбски предприемачи. На европейските компании е неразрешено да вършат бизнес с тях, разнообразни от авансово подписаните контракти. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР