Нямаше разговор с мен за поста главен секретар на МВР.

...
Нямаше разговор с мен за поста главен секретар на МВР.
Коментари Харесай

Светлозар Лазаров с коментар за поста главен секретар и новият шеф на МВР

Нямаше диалог с мен за поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Не знам от къде излязоха тези обява. В Министерство на вътрешните работи има задоволително готови хора. С дребни изключения, настоящето управление на министерството аз съм ги издигнал. Това съобщи в утринният блок на Българска национална телевизия националният координатор на партия "Атака " и някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи Светлозар Лазаров.

"В този миг оставките бяха най-хубавото решение. В актуалната обстановка по този начин се балансира системата ", сподели още той.

"Младен Маринов има качествата, в случай че има и политическа поддръжка, ще се оправи. От Министерство на вътрешните работи демонстрират, че работят добре ", добави Лазаров.

"В Комисията за енергийно и водно контролиране има пропуски. Отново нямаме контрактувани по-ниски цени. Обезпокоен съм по какъв начин е предпазен държавният интерес ", разяснява Лазаров.

"Балканите не са в такава тежка обстановка с въздуха и въглеродните излъчвания, както доста други страни. Ще слеят АЕЦ "Козлодуй " и 'ТЕЦ Марица 2 ", а повода са задълженията на АЕЦ-а, само че това не би трябвало да се взема решение по този начин. Това би трябвало Брюксел да го реши ", приключи Светлозар Лазаров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР