Нямаше моментната реакция, когато трябваше да се раздават парашутни пари

...
Нямаше моментната реакция, когато трябваше да се раздават парашутни пари
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Така е било предвидено - парите да се раздават като дойдат избори

Нямаше моментната реакция, когато трябваше да се раздават парашутни пари в разгара на епидемията. Правят го в този момент. Било е планувано, че когато наближават избори, тогава ще стартира огромното разпределяне. Ако Борисов бъде оставен да прави постоянни избори, ще проработи. Машината за избори е в неговите ръце. Машината за операции е в него.
Това съобщи в предаването “Алтернатива” Ренета Инджова.

" Борисов е един безконечен мачо, само че се опасява. Затова не върви на работа. Там из горите нещата са нагласени. Той реши, че това е най-хубавият метод да се показва. Върнаха се в някогашния Партиен дом, ще се върнат и към партизанското придвижване ", уточни още Инджова.

По думите й бедността у нас не може да бъде потушена.

“Ние сме най-бедната, най-боледуващата, с най-нисък стандарт страна от Европа. Каквото и да даде, то е нещо, което преди този момент е откраднато. Не може да компенсира. Може да заблуди някого, че нещо се прави, само че дълговременния резултат са провали. Не може да поддържате пенсионна система на годишна основа. Когато се харчи безсистемно, а имате бюджет, който не е стъпил върху икономическа основа и е толкоз, колкото е належащо да останат остатъци за Борисов”, разяснява още Инджова.

Тя бе безапелационна - външните вложители от страната изчезват, макар че “от пънчето се приказва за Moody’s”.

“Нямаше моментната реакция, когато трябваше да се раздават парашутни пари в разгара на епидемията. Правят го в този момент. Било е планувано, че когато наближават избори, тогава ще стартира огромното разпределяне. Ако Борисов бъде оставен да прави постоянни избори, ще проработи. Машината за избори е в неговите ръце. Машината за операции е в него. Освен това хората стартират да се поддават на тези подаяния, тъй като са толкоз небогати, че нещата са в сериозната граница на оцеляването”, уточни още Инджова.

Чуйте и цялото изявление:

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР