Нямаше да защитя членките на НАТО от Русия.Това обяви бившият

...
Нямаше да защитя членките на НАТО от Русия.Това обяви бившият
Коментари Харесай

Тръмп: Нямаше да защитя членките на НАТО от Русия

Нямаше да защитя членките на НАТО от Русия.

Това разгласи някогашният американски президент Доналд Тръмп в изявление пред " Фокс нюз ". Бизнесменът уточни причина - страните не вложили в отбраната на алианса.

" Получих стотици милиарди $ от тези страни (членките на НАТО). Попитаха ме: " Ще ни отбраните ли от Русия? " Казах им: " Изплатили ли сте задълженията си? "  Те ми отвръщат: " Да предположем, че не сме ". Казах: " Няма да ви защитя от Русия ". И тогава парите започнаха да валят. Получихме стотици милиарди $ и бяхме доста щастливи ".

" I said, I will not protect you from Russia " -- Trump claims that when he was president, he told NATO countries that he wouldn`t defend them from Russia because they weren`t paying enough money toward the alliance
— Aaron Rupar (@atrupar)

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкри по какъв начин ще приключи войната за едно денонощие.

" Както знаете, аз се разбирам доста добре с Путин. Бих споделил на Путин, че би трябвало да се споразумее. Бих споделил на Зеленски, че би трябвало да се споразумее. Бих споделил на единия, че ще се напълни с пари, бих споделил на другия, че няма да получи пари. Ще получа съглашение за 24 часа ", увери републиканецът.

За първи път Тръмп разкрива детайлности за това по какъв начин ще убеди страните да реализират съглашение. В предишното той е посочвал, че Украйна ще бъде принудена да се откаже от свои земи.

В предходно изявление пред " Фокс нюз " той още веднъж посочи положителните си връзки с Путин и означи, че би съумял да се контракти с съветския държавен глава. 

" В най-лошия случай щях да сключа договорка да превземе нещо, знаете, има избрани региони, които са рускоезични, почтено казано, само че можеше да се подписа договорка ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР