Нямаше да се обадя, ако не беше стреляно, ако не

...
Нямаше да се обадя, ако не беше стреляно, ако не
Коментари Харесай

Люси Иларионов за агресора на пътя: Нарече ме „дебел г*з“, стори ми се като келеш

Нямаше да се обадя, в случай че не беше стреляно, в случай че не бяха хвърляни бутилки. Това сподели пред bTV режисьорът Люси Иларионов във връзка случая на пътя край Велико Търново преди дни, когато юрист стреля по колата му на пътя.

„ В момента, в който чух, че се стреля, споделих на жена ми да извади телефона и да снима “, изясни Люси.

„ Момчето стартира да се държи много безочливо, да сочи междинни пръсти. Видях, че извади бирена бутилка, която беше отворена, хвърли една, след това хвърли още една. Това дори повече ме изплаши “, добави той.

По думите му, нападателният водач Атанас Мандичев евентуално си е пиел бирата и си е пушел цигарата, когато се е стигнало до лека засечка на пътя. Той считал да си отмине без да го прави на въпрос, защото сходни дребни произшествия се случват непрекъснато.

Иларионов акцентира, че от полицията не оповестяват юристът да е имал револвер. Той, обаче, е сигурен, че е чул изстрели, тъй като знае доста добре по какъв начин звучат. Приятелката му Ани Хоанг дори не схванала, помислила и, че чува пукане на гуми.

„ На мен ми е ясно, че това момче се пробва да ме сплаши. Не е бил наясно кой е пред него “, сподели Люси.

„ Другото, което ме тормози е, че той свива и изчезва. Полицията идва след 20 минути. След още 20 минути той се появява “, споделя той.

„ Почнаха обиди от сорта на „ пълен г*з “. Мен това не ме тормози. Почна да се държи много надменно – „ кои сте вие, какъв брой сте смешни “. Полицаите непрекъснато предупреждаваха: „ Моля ви да няма ексцесии “. Аз не съм човек, който ще тръгне да се бие “, добави той.

„ Стори ми се като келеш “, разказа Люси нападателя си.

„ Изненадва ме това, че човек, който се занимава с това нещо – работи в адвокатска адвокатска фирма, си разрешава такива неща. Той ще го работи това нещо “, разяснява режисьорът.

„ Аз ще държа на това нещо, тъй като за мен това е просто непоносимо “, съобщи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР