Нямаше 121 човека, които да покажат, че не ги е

...
Нямаше 121 човека, които да покажат, че не ги е
Коментари Харесай

Петков: Нямаше 121 човека да покажат, че не ги е страх от задкулисието

" Нямаше 121 индивида, които да покажат, че не ги е боязън от задкулисието. Осъзнаваме тежестта на отговорността, която имаме. Разговорите не престават, само че наподобява, че мандата ще бъде върнат. " Това съобщи пред публицисти министър председателят в оставка Кирил Петков.

Нашата битка ще продължи. България би трябвало да извоюва своята самостоятелност от задкулисието, добави той. По думите му " Продължаваме промяната " ще поддържа всяко предложение за държавно управление, в което няма сътрудници като Делян Пеевски, Бойко Борисов и Слави Трифонов.

Очаквах, че съвестта на хората ще надделее над страха, добави Петков.

Петков бе безапелационен, че страната ни изпуска историческа опция да напреднем, в случай че не се изпълнят трите мандата. Няма да можем да прокараме значими закони и няма да усвоим европейски средства. Няма да може да се извърши и промяната в КПКОНПИ, сподели още премиера в оставка.

Той разяснява и сюжети за възможни предварителни избори. Изборите ще бъдат допитване дали желаеме да има естествена страна или задкулисието да продължи да ни ограбва, безапелационен бе Петков.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР