Нямаше 121 човека, които да покажат, че не ги е

...
Нямаше 121 човека, които да покажат, че не ги е
Коментари Харесай

Петков: Правителство най-вероятно няма да има

" Нямаше 121 индивида, които да покажат, че не ги е боязън от задкулисието. Осъзнаваме тежестта на отговорността, която имаме. Разговорите не престават, само че наподобява, че мандата ще бъде върнат. " Това съобщи пред публицисти премиера в оставка Кирил Петков.

Нашата битка ще продължи. България би трябвало да извоюва своята самостоятелност от задкулисието, добави той. По думите му Продължаваме промяната ще поддържа всяко предложение за държавно управление, в което няма сътрудници като Делян Пеевски, Бойко Борисов и Слави Трифонов.

Очаквах, че съвестта на хората ще надделее над страха, добави Петков.

Петков бе безапелационен, че страната ни изпуска историческа опция да напреднем, в случай че не се изпълнят трите мандата. Няма да можем да прокараме значими закони и няма да усвоим европейски средства. Няма да може да се извърши и промяната в КПКОНПИ, сподели още премиера в оставка.

Той разяснява и сюжети за възможни предварителни избори. Изборите ще бъдат допитване дали желаеме да има естествена страна или задкулисието да продължи да ни ограбва, безапелационен бе Петков.
 Политическа партия към момента нямат 121 депутатски гласа
Политическа партия към момента нямат 121 депутатски гласа

До този миг поддръжка са декларирали съдружните сътрудници Българска социалистическа партия и " Демократична България
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР