Нямаме съмнения, че всеки ход на принц Хари и Меган

...
Нямаме съмнения, че всеки ход на принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Тайните планове на Хари и Меган

Нямаме подозрения, че всеки ход на принц Хари и Меган Маркъл е добре обмислен и двамата не биха взели някое импулсивно решение. Най-важният избор, който направиха преди месеци, е да изоставен кралския двор и да заживеят нов живот в Съединени американски щати.

Въпреки че към този момент не можем да ги назоваваме кралски височества, херцогът и херцогинята на Съсекс остават тясно свързани с короната. А кралският специалист Кейти Никол дефинира новото начало за Хари и Меган като " неизбежно ", само че случило се изненадващо рано .

Още преди да станат законни брачен партньор и брачна половинка, двамата са имали ясно построен проект, който да следват през годините. И главната цел, записана в него, е да бъдат престижи, които не лимитират своята активност единствено на територията на Англия, а служат на целия свят .
 Снимка 480436

Хари и Меган в никакъв случай не са желали да се открият трайно на едно място, а да основат смяна на международната сцена . С две думи - да работят друго, написа Daily Mail.
 Принц Хари, преместването му с Меган Маркъл в Лос Анджелис и по какъв начин се промени животът на херцога на Съсекс
Промяната, която Хари не може да одобри

Не му е по никакъв начин елементарно

Така че, рано или късно, Мегзит щеше да бъде реалност. А голямото напрежение, оказано върху кралската двойка, съумя да ги накара да избързат. Това докара и до леки разбърквания в проектите, само че сме сигурни, че скоро всичко ще си пристигна на мястото и Хари и Меган ще бъдат тъкмо там, където постоянно са желали да бъдат - в центъра на международното внимание.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР