Нямаме притеснения за вота. Имаше преди време такъв, аргументите са

...
Нямаме притеснения за вота. Имаше преди време такъв, аргументите са
Коментари Харесай

Дариткова, ГЕРБ: Нямаме притеснения за вота на недоверие

Нямаме терзания за вота. Имаше преди време подобен, причините са им несъстоятелни. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова в Народно събрание във връзка импортирани от Българска социалистическа партия избор на съмнение към кабинета на тематика корупция. 

Тя напомни, че Европейска комисия удостоверила  успехите на България за справяне против корупция и за това де факто мониторинга върху правосъдната система паднал изнемощял.

Тя опроверга евродепутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева, която твърди, че е инициирала спор в комиситя по правосъдния и вътрешен ред  на тематика положението на върховенството на закона в България. Такъв дебюта нямало, само преди две седмици координаторите на Комисията са приели решение, което било напълно рутинно да се организира спор с реосрен комисар без България да е във фокуса на дебатите. 

По думите й очаквали национално виновните партиите да поддържат държавното управление и напъните, които поставят да изведат България към сполучлива посока в изискванията на справяне с рецесията. 

" Ако Българска социалистическа партия са толкоз притствни за корупцията да стартират смяна от личните си редици ", приключи Дариткова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР