„Нямаме още предложение за министър председател. Това каза в предаването

...
„Нямаме още предложение за министър председател. Това каза в предаването
Коментари Харесай

Митев, ПП: Нямаме още предложение за министър-председател

„ Нямаме още предложение за министър ръководител ". Това сподели в предаването „ Денят на живо” на NOVA NEWS Искрен Митев от Политическа партия. Той посочи, че първо би трябвало да се вземат решенията в зала и да се потвърди, че има отговорност, и чак по-късно ще се приказва за кабинета.

" Ако не може да се направи стабилно болшинство и да се вземат сложните решения, по-добре да се отиде на предварителни избори ", повтори проектите на партията Митев. В случай, че се стигне до избори, той е безапелационен, че парите от Плана за възобновяване и резистентност няма да се изгубят, защото изборите ще се проведат бързо. Митев уточни, че 8 от 22-та закона, нужни, с цел да получим средствата по проекта, към този момент са подготвени, а предходната седмица са били признати две ратификации.

" Аз считам, че в случай че отидем на избори и изкомуникираме вярно смяната, ще сме първа политическа сила”, акцентира Искрен Митев в отговор на въпрос не се ли тормозят от социологията, която ги слага след ГЕРБ при иден избор.

Препоръката на Европейски Съюз за орязване на 15% на потреблението на газа, Митев разчете по този начин: " Нека да забележим по какъв начин да бъдем по-енергийно ефикасни, с цел да имаме по-малко потребление”.

„ За мен значимата дума е отговорност ", сподели още депутатът във връзка диалозите сред мандатоносителя Българска социалистическа партия и сътрудниците им Демократична България и Има Такъв Народ. „ За мен е значимо не какво споделят, а какво ще напарвят в зала ", уточни обаче Искрен Митев за Има Такъв Народ. Той посочи, че ще стане ясно дали ще се прояви отговорност, когато се гласоподава Закона за КПКОНПИ.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР