Нямаме намерение да нараняваме мирни жители на Газа, работим в

...
Нямаме намерение да нараняваме мирни жители на Газа, работим в
Коментари Харесай

Посланикът на Израел у нас: Сблъскахме се с нещо, което не сме виждали от Холокоста насам

Нямаме желание да нараняваме мирни поданици на Газа, работим в границите на интернационалното право. Искаме обаче да унищожим способността на Хамас да наранява цивилни жители. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ посланикът на Израел у нас Йоси Леви Сфари.

Въпреки упреците, отправени по адрес на дейностите на държавното управление на Израел от страна на ръководителя на външната политика на Европейски Съюз Жозеп Борел, посланика на страната у нас е безапелационен, че се употребяват с цялостното подпомагане и схващане на интернационалната общественост.
Всяка една страна има задължението да пази своите жители. Всичко би трябвало да тече по един кротичък и свободен метод. Това, което се случи предходната събота беше нещо, с което не се бяхме сблъсквали от Холокоста насам. Не може за един ден 1200 души да бъдат убити. Мъже, дами, деца бяха екзекутирани.
Йоси Леви Сфари даде образец с едно село с население към 1000 души, а повече от 100 са били убити. Той описа за 30-годишна бременна жена, която е била убита от терористите, а по-късно те са разрязали корема ѝ, с цел да са сигурни, че са умъртвили и бебето. Имаме цялостното право да действаме, с цел да разрушим качествата на Хамас, добави той.
Чух, че сте интервюирали този смешник, който съставлява предната линия на палестинския тероризъм. (бел.ред изявлението на Euronews Bulgaria с Адхам Зайналдин – краткотрайно ръководещ посолството на Палестина в България)* България е трябвало да закрие посолството на Палестина доста от дълго време, тъй като би трябвало да оставим интернационалната общност да реши кого поддържа – положителните или злите, доста е просто.
Хамас са фундаментално религиозна формация, за тях няма граници, те въобще не се интересуват от личните си жители, безапелационен беше дипломатът. Зад тези благоприятни условия стои някоя страна, не може такава организация сама да ги развие. Чуждата страна, която ги подкрепя сигурно е Иран, безапелационен беше той.

 

 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР