Нямаме какво хубаво да кажем. Това е една трагедия, която

...
Нямаме какво хубаво да кажем. Това е една трагедия, която
Коментари Харесай

Стефан Янев и Бойко Рашков за пламналия автобус: Хората са н...

Нямаме какво хубаво да кажем. Това е една покруса, която ни раздруса. Ще се проверяват аргументите за случая, при който починаха 46 души. Към този миг само, което можем да създадем, е да изкажем състрадание към околните на починалите. Да се надяваме, че ще изведем верните поучения. Автобусът е с регистрация от Р Северна Македония. Заев е осведомен и по неофициална информация той пътува насам.

Това съобщи министър председателят Стефан Янев от мястото на случая на Автомагистрала " Струма ", при който рейс се възпламени и починаха 46 индивида.

Картината е ужасяваща и не всеки може да издържи на нея. В елементи нещастието ще се обяснява в хода на следствието. Не е за гледане. Такова нещо не съм виждал до момента. Хората са скупчени и на въглен вътре и по тази причина никой сега не може да каже какъв брой на брой са вътре хората, нито да се разпознати, съобщи вътрешният министър Бойко Рашков.



Шефът на националното разследване Борислав Сарафов заяви, че се работи по две версии, едната от които е човешка неточност, а другата техническа нередовност. Той сподели още, че са пътували четири рейса на един лични Те са се прибирали от Истанбул. Затова и не се изключва хора от един рейс да са се прехвърляли от един рейс в различен. Биолози, които ще вземат ДНК проби, пътуват за мястото. В изгорелия рейс са пътували 52-ма, от които 12 деца. Децата са починали. 7 са в " Пирогов ". Най-младият от тях е на 16-17 година

Стефан Янев и Бойко Рашков Кадър: Би Ти Ви
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР