Нямаме информация нито тук в София, нито в Перник бащата

...
Нямаме информация нито тук в София, нито в Перник бащата
Коментари Харесай

От МВР пред Lupa.bg: Дори в Перник нямаме информация бащата на Сашко да е арестуван

" Нямаме информация нито тук в София, нито в Перник бащата на Сашко да е задържан. Преди малко приказвах с сътрудника ми от Перник и той не знае това да се е случило ". 

Така от Министерство на вътрешните работи разясниха пред медията ни появилата се информация в някои медии, че доброволци настояват, че таткото е задържан. 

" Ако това се е случило, знаете, че ние имаме правила и ще го обявим обществено, когато се удостовери ", обявиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.



Доброволците си споделят, че индивидът е задържан към 13 часа през днешния ден, а една от аргументите, най-малко съгласно тях, е че нотариусът разигравал съществено служителите на реда. По-рано през днешния ден и различен непринуден, член на студентска организация, показа че таткото много постоянно сменя версиите си даже за това с какво е облечено детето, а хората би трябвало да търсят най-много лице, тъй като останалото не е постоянно.

Някои от хората на терен признават, че са видели полицейски патрули, които като че ли ескортират бус, в който може би има човек. Валят и догатки, че най-вероятно таткото на Сашко към този момент ще бъде изправен пред полиграф - нещо, което не е станало през миналите дни.

Очаквайте детайлности. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР