Нямаме държава, ние трябва наново да я изградим. Нека да

...
Нямаме държава, ние трябва наново да я изградим. Нека да
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Нямаме държава, нямаме и допирни точки с другите партии

Нямаме страна, ние би трябвало отначало да я изградим. Нека да забележим какви ще са окончателните резултати и какви ще са диалозите за новосформиращия се парламент, сподели в студиото на bTV водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в коментар на първите изборни резултати.

„ Нямаме допирни точки с нито една партия. Основното нещо, което ни интересува, е националният интерес, а не личността “ – съобщи той.

Резултатът от изборите е подобен, какъвто са го показали българските жители, разяснява още Костадин Костадинов. За ниската изборна интензивност той хвърли виновността върху всички политици, тъй като не са убедили хората да гласоподават.

Председателят на „ Възраждане “ означи още, че в България не би трябвало да се вкарва еврото и че страната ни би трябвало да развива лична политика.

„ Това ни се отхвърля от другите партии “, уточни той.

Според него останалите партиите не се разграничават по политики и няма да имат проблем да сформират кабинет.

„ Единственият, с който можем да бъдем, е българският народ “, съобщи Костадинов в отговор на въпрос за присъединяване в бъдещи обединения. „ Нека да забележим по какъв начин ще се развиват диалозите и окончателните резултати, тъй като в този момент са плаващи. “

Каквото и държавното управление да се сътвори, би трябвало страната да се развива спокойно и обикновено, означи още водачът на „ Възраждане “. Според него глобите против Русия изрично би трябвало да бъдат оттеглени. По думите му те вредят на България.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР