Нямам връзка с Димитър Рачков! С него сме единствено приятели.

...
Нямам връзка с Димитър Рачков! С него сме единствено приятели.
Коментари Харесай

Камелия се отрече от Рачков

" Нямам връзка с Димитър Рачков! С него сме само другари ". Това разгласи 39-годишната хубавица Камелия Андонова, която от няколко седмици е спрягана като публична половинка на комика. По думите й двамата с артиста са близки повече от година, само че нямат персонални връзки.

Слуховете, че точно Камелия е настоящата жена до Рачков, плъзнаха, откакто двамата се появиха дружно на празненство в известен клуб в курорта Лозенец, а фотографите на заведението не пропуснаха да ги щракнат как интимничат. Кадрите бързо обиколиха медиите.

Самият Рачков също бил гневен, откакто фотосите се разпространили и бил уверен, че това се случва целенасочено от собственика на заведението, за реклама. В реалност артистът бил в заведението в компанията на Камелия, която има сладкарница в курорта.

Рачков бил за няколко дни на море там и й предложил да излязат на вечеря, само че не като гаджета, а като другари и сътрудници, написа " Уикенд ". Двамата, както към този момент стана ясно, са работили дружно в последния сезон на " Като две капки вода ", където 39-годишната Камелия се занимавала със стайлинга и избирала облеклата на водещите и журито.

Близки до хубавицата се кълнат, че " Двамата са близки другари. Камелия се познава добре и с досегашната му другарка Анита, също така има друга връзка сега и тези клюки й навредиха ", гласи още изданието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР