Нямам връзка с Димитър Рачков! С него сме единствено приятели.

...
Нямам връзка с Димитър Рачков! С него сме единствено приятели.
Коментари Харесай

Сладкарката Камелия отрече слуховете: Не съм любовница на Рачков!

„ Нямам връзка с Димитър Рачков! С него сме само другари ”. Това разгласи 39-годишната хубавица Камелия Андонова, която от няколко седмици е спрягана като формалната половинка до комика. Според думите й, те са близки с артиста повече от година, само че нямат интимни връзки.
 

Слуховете, че Камелия е настоящата жена до Рачков плъзнаха, откакто двамата се появиха дружно на празненство в известния клуб „ Хасиенда ” в курорта Лозенец. Фотографите на заведението щракнаха двойката да интимничи, а фрагментите обиколиха всички медии. Рачков бил гневен от появилите се фотоси и бил уверен, че те целеустремено са публикувани от притежателя на заведението Димитър Тодоранов, с цел да си направи реклама на „ Хасиенда ” на негов тил.

В реалност, артиста бил в заведението в компанията на Камелия, която има сладкарница в курорта. Рачков бил за няколко дни на море там и й предложил да излязат на вечеря – само че не като гаджета, а като другари и сътрудници. Те са работили дружно в последния сезон на „ Като две капки вода ”, където 39-годишната Камелия се занимавала със стайлинга и избирала облеклата на водещите и журито.

„ Двамата са близки другари, Камелия се познава добре и с досегашната му другарка Анита. Тя има друга връзка сега и тези клюки й навредиха ”, разясняват близки на хубавицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР